Keukentafelgesprekken

Overweeg jij om over te stappen naar KetelhuisWG? Wil je weten wat het gaat betekenen voor jouw woning, jouw gebouw en de energierekening? Heb je juist veel twijfels? Of heb je allang besloten dat je gaat tekenen? Wij komen graag bij je langs, of we spreken op locatie af. Dan kun je met al je vragen terecht over het aansluiten van jouw woning op het duurzame warmtenet van KetelhuisWG en het tekenen van het startcontract.

Je kan kiezen uit drie gespreksmogelijkheden: een keukentafelgesprek, bij jou thuis, een groepsgesprek met buren uit jouw gebouw óf een tekenafspraak.

Keukentafelgesprek

Tijdens het keukentafelgesprek komen wij graag bij je langs om gezamenlijk naar je persoonlijke situatie te kijken. We bespreken onder andere de aanpassingen in je woning, we berekenen de hoogte van jouw nieuwe energierekening en vergelijken die met je huidige energierekening. Ook kun je uiteraard al je vragen stellen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, als je besluit over te stappen naar KetelhuisWG!

Groepsgesprek met je buren

Wil je niet alleen weten wat aansluiten op het duurzame warmtenet van KetelhuisWG voor jou persoonlijk betekent, maar ben je ook benieuwd wat het betekent voor jullie gebouw of hoe je buren erover denken? Meld je hier aan voor een groepsgesprek samen met een aantal bewoners van jouw gebouw.

Tekenafspraak

Heb je al besloten dat je aan wil sluiten en het startcontract wil ondertekenen? Maak dan een tekenafspraak. Bij deze afspraak komt er iemand van KetelhuisWG bij jou langs met het startcontract. Dan bespreken we de voorlopige tarieven aan de hand van je huidige energie- en gasrekening. Vragen stellen kan tijdens deze afspraak natuurlijk ook.

Afspraak annuleren of verzetten?
Wil je de gemaakte afspraak verzetten of annuleren? Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. Klik onderaan de e-mail op de link voor het verzetten of afzeggen van uw afspraak.

Het startcontract en de algemene voorwaarden
Eerst de kleine lettertjes doornemen? Bekijk hier alvast het startcontract en lees de algemene voorwaarden

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: