Keukentafelgesprekken

Overweeg jij om over te stappen naar KetelhuisWG? Wil je weten wat aansluiten op het duurzame warmtenet gaat betekenen voor jouw woning, jouw gebouw en de energierekening? Heb je allang besloten dat je gaat tekenen? Of wil je eerst weten wat er precies in het startcontract staat? Het campagneteam komt graag bij je langs. Ook zitten we elke vrijdag tijdens het wekelijkse inloopspreekuur op het kantoor van de Fietsersbond voor je klaar tussen 14:00 en 17:00. Het team van bewoners en studenten beantwoordt je vragen graag!

Je kan kiezen voor een keukentafelgesprek, bij jou thuis, een groepsgesprek met buren uit jouw gebouw óf een tekenafspraak. Daarbij kun je meteen tekenen. Daarnaast ben je welkom op het inloopspreekuur bij het kantoor van de Fietsersbond op WG-plein 84, elke vrijdag tussen 14:00 en 17:00.

Keukentafelgesprek

Tijdens het keukentafelgesprek komen wij graag bij je langs om gezamenlijk naar je persoonlijke situatie te kijken. We bespreken onder andere de aanpassingen in je woning, we berekenen de hoogte van jouw nieuwe energierekening en vergelijken die met je huidige energierekening. Ook kun je uiteraard al je vragen stellen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, als je besluit over te stappen naar KetelhuisWG!

Groepsgesprek met je buren

Wil je niet alleen weten wat aansluiten op het duurzame warmtenet van KetelhuisWG voor jou persoonlijk betekent, maar ben je ook benieuwd wat het betekent voor jullie gebouw of hoe je buren erover denken? Meld je hier aan voor een groepsgesprek samen met een aantal bewoners van jouw gebouw.

Tekenafspraak

Heb je al besloten dat je aan wil sluiten en het startcontract wil ondertekenen? Maak dan een tekenafspraak. Bij deze afspraak komt er iemand van KetelhuisWG bij jou langs met het startcontract. Dan bespreken we de voorlopige tarieven aan de hand van je huidige energie- en gasrekening. Vragen stellen kan tijdens deze afspraak natuurlijk ook.

Inloopspreekuur

Wil je liever geen afspraak maken, maar vrijblijvend binnenlopen? Kom dan naar het inloopspreekuur.

Afspraak annuleren of verzetten?
Wil je de gemaakte afspraak verzetten of annuleren? Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. Klik onderaan de e-mail op de link voor het verzetten of afzeggen van uw afspraak.

Het startcontract en de algemene voorwaarden
Eerst de kleine lettertjes doornemen? Bekijk hier alvast het startcontract en lees de algemene voorwaarden

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: