Keukentafelgesprekken

Overweeg jij om over te stappen naar KetelhuisWG? Wil je weten wat aansluiten op het duurzame warmtenet gaat betekenen voor jouw woning, jouw gebouw en de energierekening? Heb je allang besloten dat je gaat tekenen? Of wil je eerst weten wat er precies in het startcontract staat? Het campagneteam komt graag bij je langs. Ook zitten we elke woensdag tijdens het wekelijkse inloopspreekuur op het kantoor van de Fietsersbond (WG-plein 84) voor je klaar tussen 15:00 en 18:00 uur. We beantwoorden je vragen en opmerkingen graag.

Je kan kiezen voor een keukentafelgesprek, bij jou thuis, een groepsgesprek met buren uit jouw gebouw óf een tekenafspraak. Daarbij kun je meteen tekenen. Daarnaast ben je welkom op het inloopspreekuur bij het kantoor van de Fietsersbond op WG-plein 84, elke woensdag tussen 15:00 en 18:00 uur. Laat in het opmerkingenvak weten waar jij behoefte aan hebt, en eventuele momenten die jou goed uitkomen. Dan plannen wij een afpraak met je in. Tot snel!

Gespreksaanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Inloopspreekuur

Wil je liever geen afspraak maken, maar vrijblijvend binnenlopen? Kom dan naar het inloopspreekuur.

Afspraak annuleren of verzetten?
Wil je de gemaakte afspraak verzetten of annuleren? Als antwoord op de mail die u van ons krijgt kunt u ook uw afspraak verzetten of afzeggen.

Het startcontract en de algemene voorwaarden
Eerst de kleine lettertjes doornemen? Bekijk hier alvast het startcontract en lees de algemene voorwaarden

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: