Overstappen

Wil jij ook overstappen op lokale, duurzame en betaalbare energie? Teken dan nu een startcontract! Met dit startcontract verklaar je dat je, onder voorbehoud van een aantal ontbindende factoren, de definitieve leveringsovereenkomst zult ondertekenen. Deze startcontracten zijn nodig om de bouw van het duurzame warmtenet te kunnen realiseren. Immers, we moeten zeker weten dat genoeg buurtbewoners willen overstappen op duurzame en lokale energie!

Op dit moment is het alleen mogelijk om fysiek te tekenen. Zo kunnen wij ook gemakkelijk jouw laatste vragen beantwoorden en je van alle benodigde informatie voorzien, zoals de voorlopige tarieven aan de hand van je huidige energie- en gasrekening. Geef hieronder je gegevens door om een tekenafspraak te maken.

Ben je benieuwd naar het startcontact of de algemene voorwaarden? Bekijk hier alvast het startcontract en lees de algemene voorwaarden

Tekenafspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul ze hier in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak annuleren of verzetten?
Wil je de gemaakte afspraak verzetten of annuleren? Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. Klik onderaan de e-mail op de link voor het verzetten of afzeggen van uw afspraak.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: