Weebertoren

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina vind je de gebouwfolder waarin je alles leest over wat aansluiting op het warmtenet betekent voor bewoners op de volgende adressen, ook wel de Weebertoren genoemd: Arie Biemondstraat 3-61.

Gebouwfolder

Alle info over de Weebertoren in één boekje

Gebouwbijeenkomst 

Voor bewoners van de Weebertoren en het Ketelhuiscomplex organiseerde KetelhuisWG op dinsdag 5 april een gezamenlijke gebouwbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelden we wat overstappen op het duurzame warmtenet voor de Weebertoren betekent en deelden we de gebouwfolder uit, waarin alles in detail staat beschreven. Download deze rechtsboven op deze pagina, of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen. Hieronder kun je de presentatie van de bijeenkomst downloaden om terug te kijken wat er besproken is en wat de resultaten van de enquête waren. 

Presentatie

Kijk hier de presentatie van de gebouwbijeenkomst 5 april 2022 terug

Meer informatie

Tijdens de gebouwbijeenkomst deelden we naast de gebouwfolder, specifiek voor de Weebertoren, ook het bewonersboekje uit. Hierin staat meer algemene informatie voor bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: