Anna Reynvaanflat

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina vind je de gebouwfolder specifiek voor de Anna Reynvaanflat, waarin je alles leest over wat aansluiting op het warmtenet betekent voor bewoners van Ite Boeremastraat 11 t/m 105.

Gebouwfolder

Alle info over de Anna Reynvaanflat in één boekje

De bewonerscommissie komt langs

In samenwerking met de bewonerscommissie van de Anna Reynvaanflat en Stadgenoot (de eigenaar van het gebouw) organiseerde KetelhuisWG gebouwonderzoeken en stelden we de gebouwfolder samen. Daarin staat in detail wat overstappen op het duurzame warmtenet voor bewoners van de Anna Reynvaanflat betekent. Leden van de bewonerscommissie bellen aankomende tijd bij iedereen aan en delen de folder uit. Heb je ze gemist? Download de gebouwfolder rechtsboven op deze pagina of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen

Meer informatie

Naast de gebouwfolder geldt het bewonersboekje ook voor bewoners van de Anna Reynvaanflat. Hierin staat meer algemene informatie voor alle bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen, een bericht achterlaten via het contactformulier of langskomen op het wekelijks inloopspreekuur.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: