Paviljoen 1 en 2

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina vind je de gebouwfolder, waarin je alles leest over wat aansluiting op het warmtenet betekent voor bewoners van de volgende adressen, ook wel Paviljoen 1 en 2 genoemd: Ketelhuisplein 1-7, 21-39 en 41-47, WG Plein 84, Pesthuislaan 1-98, M.v.B. Bastiaansestraat 24-62 en Anna Spenglerstraat 63-91. 

Gebouwfolder

Alle info over Paviljoen 1 en 2 in één boekje

Gebouwbijeenkomst 

Voor de VvE en bewoners van Paviljoen 1 en 2 organiseerde KetelhuisWG op dinsdag 15 maart een gebouwbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelden we wat overstappen op het duurzame warmtenet voor Paviljoen 1 en 2 betekent en deelden we de gebouwfolder uit, waar alles in detail staat beschreven. Download deze hierboven, of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen

Meer informatie

Tijdens de gebouwbijeenkomst deelden we naast de gebouwfolder, specifiek voor Paviljoen 1 en 2, ook het bewonersboekje uit. Hierin staat meer algemene informatie voor bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: