Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers zet zich in voor KetelhuisWG. Zij geven energieadvies, helpen met kleine energiebesparende maatregelen, maken de KetelhuisWG buurtkrant en nieuwsbrief, brengen de buurtkrant rond, zijn gebouwcontactpersoon, denken kritisch mee over geld, techniek, gebouwen, organisatie en helpen evenementen organiseren. Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. Met zijn allen werken we aan een duurzaam WG-terrein.

Margo Henderson

Kopgroep

Net als velen maak ik me zorgen om het klimaat. Wat ik leuk vind van dit initiatief is dat men de daad bij het woord voegt. Niet afwachten wat de overheid bijvoorbeeld gaat doen, maar zelf initiatief ontplooien.

Anoesjka Dinjens

Kopgroep en energiecoach

Mijn betrokkenheid bij het KetelhuisWG is het delen van en uitbreiden van mijn kennis over zuinig omgaan met energie. Iets wat ik belangrijk vind en graag aandacht aan geef!

Theo Konijn

Kopgroep

Ik draag met veel plezier bij aan KetelhuisWG, omdat ‘oudbouw’ in Nederland alleen van het gas af gaat als de bewoners dit zelf willen. Bovendien is de WG-buurt voor mij een speciale plek, en op deze manier hebben we zelf grip op de beslissingen en op de prijs.

Michiel Evelo

Gebouwenvertegenwoordiger

Ik zet me in voor KetelhuisWG, omdat ik het een heel goed initiatief vind. Samen eigenaar zijn van een duurzame energiecentrale, onafhankelijk van de grote energieleveranciers.

Robert Riede

Kopgroep

Duurzaamheid heeft voor mij alles te maken met bewustzijn, keuzes maken en er ook naar handelen. KetelhuisWG is voor mij precies wat die dingen met elkaar verbindt. De coöperatievorm geeft iedereen de mogelijkheid om de keuze te maken voor duurzame energie. Daarin een voortrekkersrol vervullen is een mooie uitdaging voor mij.

Ted Zwietering

Kopgroep

Er is een harde noodzaak voor de energietransitie en met de bestaande klimaatakkoorden gaat het te langzaam. Daarom maak ik me in de kopgroep hard voor een nieuw energiesysteem. Een energiesysteem dat echt duurzaam is én betaalbaar voor iedereen die hier woont.

Jet van Rijswijk

Kopgroep

KetelhuisWG is voor mij dé manier om niet alleen te zeggen dat ik een andere toekomst wil voor onze planeet, maar om er daadwerkelijk zelf een steentje aan bij te dragen.

Ivo Bol

Kopgroep

Omdat KetelhuisWG, als burgerinitiatief, de energietransitie realiteit gaat maken in onze buurt, zet ik me daar graag voor in. 

Annelies Stevers

Campagneteam

Het KetelhuisWG-project vind ik een fantastisch initiatief, maar ook een gigantische klus. Door de professionele en transparante aanpak heb ik er vertrouwen in dat het gaat lukken om een eigen warmtenet op het WG terrein te realiseren. En gezien de toestand van het milieu en de ontwikkelingen in de wereld moeten we sowieso van het gas af. Hier lever ik graag een bijdrage aan. Vele handen maken licht werk!

Mechtild Linssen

Campagneteam

Omdat we een fantastisch project met elkaar hebben ontwikkeld, doe ik nu mee met het campagneteam. Samen proberen we iedereen enthousiast te maken om mee te doen, een startcontract te tekenen en daarmee lid te worden van de energiecoöperatie. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: