Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers zet zich in voor KetelhuisWG. Zij geven energieadvies, helpen met kleine energiebesparende maatregelen, maken de KetelhuisWG buurtkrant en nieuwsbrief, brengen de buurtkrant rond, zijn gebouwcontactpersoon, denken kritisch mee over geld, techniek, gebouwen, organisatie en helpen evenementen organiseren. Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. Met zijn allen werken we aan een duurzaam WG-terrein.

Michiel Evelo

Gebouwenvertegenwoordiger

Ik zet me in voor KetelhuisWG, omdat ik het een heel goed initiatief vind. Samen eigenaar zijn van een duurzame energiecentrale, onafhankelijk van de grote energieleveranciers.

Benjamin Scheers

Kopgroep

Voor mij is samenwerking op het WG-terrein een belangrijk doel. We kunnen elkaar helpen, samen onze omgeving vormgeven en de energietransitie van de buurt de goede kant op sturen.

Robert Riede

Kopgroep

Duurzaamheid heeft voor mij alles te maken met bewustzijn, keuzes maken en er ook naar handelen. KetelhuisWG is voor mij precies wat die dingen met elkaar verbindt. De coöperatievorm geeft iedereen de mogelijkheid om de keuze te maken voor duurzame energie. Daarin een voortrekkersrol vervullen is een mooie uitdaging voor mij.

Annelies Stevers

Gebouwenvertegenwoordiger

De milieuproblemen van deze tijd vind ik behoorlijk zorgelijk. Het mooie aan KetelhuisWG vind ik dat het bijdraagt aan CO2 vermindering en dat we daarbij zelf invloed kunnen uitoefenen op het ‘hoe’.

Anne Marie de Koter

Kopgroep

Omdat “de wereld verbeteren begint bij jezelf ” zet ik me in voor KetelhuisWG. Ik denk dat we lief moeten zijn voor de aarde en voor ons nageslacht, en dat we bewuste keuzes moeten maken. Heel veel kleine beetjes kunnen uiteindelijk tot een groot resultaat leiden.

Ted Zwietering

Kopgroep

Er is een harde noodzaak voor de energietransitie en met de bestaande klimaatakkoorden gaat het te langzaam. Daarom maak ik me in de kopgroep hard voor een nieuw energiesysteem. Een energiesysteem dat echt duurzaam is én betaalbaar voor iedereen die hier woont.

Margo Henderson

Kopgroep

Net als velen maak ik me zorgen om het klimaat. Wat ik leuk vind van dit initiatief is dat men de daad bij het woord voegt. Niet afwachten wat de overheid bijvoorbeeld gaat doen, maar zelf initiatief ontplooien.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: