De Timpaen

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina vind je de gebouwfolder, waarin je alles leest over wat de aansluiting betekent voor bewoners van de volgende adressen, ook wel de Timpaen genoemd: 1e Helmersstraat 86, 88, 90 en 102.

Gebouwfolder

Alle info over de Timpaen in één boekje

Gebouwbijeenkomst

Voor bewoners van de Timpaen organiseerde KetelhuisWG woensdag 23 maart jongstleden een gebouwbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelden we de bewoners wat overstappen op het duurzame warmtenet voor de Timpaen betekent en deelden we de gebouwfolder uit, waar alles in detail in staat beschreven. Download deze rechtsboven op deze pagina, of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen. Hieronder kun je het verslag en de presentatie van de bijeenkomst downloaden om terug te lezen wat er besproken en gevraagd is en zien wat de uitslagen van de enquête waren.

Verslag

Lees hier het verslag van de gebouwbijeenkomst op 23 maart 2022

Presentatie

Bekijk hier de presentatie van de gebouwbijeenkomst op 23 maart 2022

Meer informatie

Tijdens de gebouwbijeenkomst deelden we naast de gebouwfolder, specifiek voor de Timpaen, ook het bewonersboekje uit. Hierin staat meer algemene informatie voor bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: