Wat kun jij doen om jezelf en het hele WG-terrein lokaal en duurzaam van energie te voorzien?

Doe mee!

Word makkelijk lid

Meld je makkelijk en snel aan als lid van energiecoöperatie KetelhuisWG.

Word volledig lid

Meld je aan als volledig lid van energiecoöperatie KetelhuisWG. Dit is belangrijk voor ons allemaal. Hiermee kunnen we laten zien dat we als buurt samen nadenken en werken aan de beste oplossing.

Betaal je lidmaatschap

Betaal je lidmaatschap voor 1 jaar. Hiermee kun je stemmen op onze Algemene Leden Vergadering. Maar er zijn meer voordelen.
Gratis radiatorfolie laten plaatsen en een bezoek van onze Energie Coach.

Vul de enquete in

Geef informatie over het comfort in je ruimte. Wat moet er verbeterd worden en wat kan er beter? Hiermee maken we een gedetailleerd beeld van de behoeftes van iedere woning en gebouw.

Lokaal energie besparen

de Energiecoach komt bij je langs

Neem contact op met je lokale energiecoach. Ze komt gratis bij je langs en ze bekijkt waar je in jou ruimte energie verliest en waar je kunt besparen.

de lokale Foliebrigade

De foliebrigade bestaat uit vrijwilligers op het WG-terrein. Ze komen op verzoek bij je langs om radiatorfolie aan te brengen. Deze folie zorgt voor meer warmte uit je radiator en minder gasverbruik.

Praat mee en denk mee

Kom naar een bijeenkomst

We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor bewoners en werkenden op het WG-terrein. Ook vergaderen we regelmatig. Kijk in onze kalender en neem contact met ons op.

Lees onze blog en reageer

In onze blog artikelen krijgt een van onze leden de vrijheid om vanuit een persoonlijke invalshoek oplossingen aan te dragen of hun visie op de energietransitie van het WG-terrein te geven.