Word lid

Wij willen lokale, duurzame én betaalbare energie voor de WG-buurt mogelijk maken. Maar we kunnen dit niet realiseren zonder onze aspirant-klanten en leden. Alle klanten worden automatisch lid. Wil of kun jij om specifieke redenen geen klant worden, maar wil je wel graag meebeslissen? Meld je dan aan als lid. 

Aanmelden en betalen voor lidmaatschap KetelhuisWG 2022

Je betaalt een eenmalige bijdrage om lid te worden.

Totaal te betalen:

Totaal: € -

Klant worden

Het liefst willen we natuurlijk dat buurtbewoners een startcontract tekenen en daarmee aspirant-klant worden van KetelhuisWG. Door het tekenen van het startcontract verklaar je dat je, onder voorbehoud van een aantal ontbindende factoren, de definitieve leveringsovereenkomst wil ondertekenen en klant wil worden bij KetelhuisWG. Als klant word je ook automatisch (gratis) lid van KetelhuisWG, en gelden alle onderstaande voordelen ook voor jou. Klik hier om een afspraak in te plannen voor het tekenen van een startcontract. 

Lid worden

Wil of kun jij geen startcontract tekenen, maar wil je wel graag meebeslissen? Meld je aan als lid.

De voordelen

  • Een lid heeft 1 stem in de Algemene Leden Vergadering (ALV) van KetelhuisWG. Deze ALV vindt minimaal 1 keer per jaar plaats. De laatste ALV was op donderdag 17 maart. Bekijk hier de agenda terug
  • Bij belangrijke beslissingen telt je stem mee
  • Gratis radiatorfolie inclusief montage
  • Gratis warmtebeeldscan en energiebesparingsadvies van de energiecoach

 

Voorwaarden 

De voorwaarde om lid te worden is dat je woont of werkt in de WG-buurt of een gebouweigenaar bent.

 

Korting of donatie 

Het aanmeldformulier heeft de mogelijkheid om een korting of donatie in te voeren. De korting is bedoeld voor bewoners uit de WG-buurt, die graag lid willen worden van de coöperatie, maar een kleine portemonnee hebben. In dat geval mag je een korting van €11,- aanvinken. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: