Poortgebouw

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt vanaf nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina staat beschreven wat de aansluiting betekent voor bewoners van de volgende adressen, ook wel het Poortgebouw genoemd: Anna Spenglerstraat, Helmersplantsoen en Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat.

Gebouwfolder

Alle info over het Poortgebouw in één boekje

Gebouwbijeenkomst 

Voor bewoners van het Poortgebouw organiseerde KetelhuisWG op dinsdag 12 april een gebouwbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelden we wat overstappen op het duurzame warmtenet voor het Poortgebouw betekent en deelden we de gebouwfolder uit, waar alles in detail staat beschreven. Download deze rechtsboven op deze pagina, of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen. Hieronder kun je ook het verslag en de presentatie van de bijeenkomst downloaden om terug te lezen wat er besproken is, welke vragen er zijn gesteld en wat de resultaten van de enquête waren.

Verslag

Lees hier het verslag van de gebouwbijeenkomst op 12 april 2022

Presentatie

Kijk hier de presentatie van de gebouwbijeenkomst op 12 april 2022 terug

Meer informatie

Tijdens de gebouwbijeenkomst deelden we naast de gebouwfolder, specifiek voor het Poortgebouw, ook het bewonersboekje uit. Hierin staat meer algemene informatie voor bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: