Buurtbijeenkomst 11-11 plannen enthousiast ontvangen

Gisteravond vond onze eerste grote bijeenkomst plaats waar we de scenario’s van het energieplan KetelhuisWG hebben gedeeld. De plannen zijn door jullie enthousiast ontvangen. Er zijn natuurlijk ook veel vragen gesteld over bijvoorbeeld techniek, isolatie en kosten. Alle experts waren aanwezig om hierop antwoord te kunnen geven.

Een verslag van alle vragen delen we volgende week op deze site. We konden echter niet wachten alvast een impressie te delen van de goed bezochte avond. De opkomst was boven verwachting hoog met zo’n 130 mensen. Ook hebben we weer veel nieuwe leden geworven, op naar de 1000!

Bewoner: “Ik zit bij stadgenoot en hoop dat we snel aan de slag kunnen gaan. Ik heb zelf al een gedeelte van mijn huis geïsoleerd.”

Gemeente: “Het is echt bijzonder hoe dit initiatief tot stand komt. Het zijn echte koplopers, zie hoe professioneel ze alles aanpakken. We zijn onder de indruk van de goede vragen én antwoorden.”

Energie-expert: “Eigenlijk hebben we allemaal al een warmtepomp in huis en die noemen we koelkast. Binnen is het koel en aan de achterkant zit een stalen plaat die warm is.”

De presentatie bekijken: Presentatie 11 november 2019

Het verslag bekijken: Verslag bijeenkomst 11-11-2019