Terugblik CirculAIR Festival

juni 4, 2023 door KetelhuisWG

Een paar weken terug werd de Pesthuislaan een middag omgetoverd tot festivalterrein! Maar dan wel één helemaal in het teken van duurzaamheid. Studenten van studentenvereniging DERM organiseerden CirculAIR, een mini-buurtfestival met een markt, informatie, workshops, lezingen en livemuziek. Bekijk hieronder het fotoverslag.

Op de markt kon je uitgebreid snuffelen tussen de duurzame producten, kleding ruilen en kennismaken met lokale initiatieven die zich inzetten voor een leefbare toekomst. Er werden workshops (o.a. moestuinieren in de stad en fietsreparatie) gegeven en in Paviljoen 1 en 2 kon je lezingen over bijvoorbeeld het Amsterdamse kennisnetwerk over duurzaamheid en omgaan met klimaatstress volgen. Het team van het ToekomsthuisWG had een kraampje met prachtige upcylce-setjes en praktische doch duurzame schoonmaaktips, zie foto bovenaan.

Ondanks de regen was het een enorm geslaagde dag. Bedankt, iedereen die is langsgekomen! De samenwerking van KetelhuisWG en de duurzaamheidscommissie van studentenvereniging DERM is na dit succes zeker van plan om een volgende editie te organiseren. Geïnteresseerd? Als je ideeën hebt of het leuk vindt om mee te helpen, kan je een mailtje sturen naar of gebruik maken van het contactformulier.

Moon of Mangers, Talks Make Do en De Gillende Keukenmannen zorgden voor muzikaal vertier
Puck (You are the label) verkocht haar handgehaakte tops en tassen van gerecyclede materialen
De UvA Bike Kitchen en het Eco Bike Project sloegen de handen ineen en repareerden de fietsen van bezoekers
Pauline Westendorp van 02025 gaf de minilezing ‘Schone en eerlijke energie voor heel 020’

Er werden heerlijke vegan burgers van Boon geserveerd voor een ouderwets prijsje
Met biertjes van Homeland!

KetelhuisWG

juni 4, 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: