Het ToekomsthuisWG is al begonnen!

juli 5, 2023 door KetelhuisWG

Er wordt druk gewerkt aan het ToekomsthuisWG. Letterlijk in het huisje, waar onder andere de stalen balken geplaatst zijn, de kapel op het dak gezet, de ramen klaarstaan en de dakpannen schoongemaakt terug zijn gelegd. Het wachten is nu op het speciale, bio-based isolatiemateriaal. Daarna kan de rest van het huis worden afgemaakt.

Ondanks dat we nog niet weten wanneer we precies open gaan, zijn we druk aan aan de slag met het activiteitenprogramma van het ToekomsthuisWG. Samen met onze vrijwilligers maken we een mooi en toegankelijk programma met allerlei workshops en buurtactiviteiten. Zodra we weten wanneer het huisje afgebouwd is en we een planning kunnen maken, vertellen we er meer over. Jullie horen van ons!

Heb je een goed idee voor het programma van het ToekomsthuisWG of duurzaamheidstips? Laat het ons weten. En, als je zin hebt om mee te denken en actief mee te werken aan het duurzamer maken van de WG-buurt, dan ben je van harte welkom! Waar we in ieder geval nog naar op zoek zijn is iemand die handig is met het aanvragen van subsidies. Heb je wat tijd over, maak dan een afspraak door te mailen naar Ina.

KetelhuisWG

juli 5, 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: