Het eerste startcontract is getekend!

mei 27, 2022 door KetelhuisWG

Begin mei werd het allereerste startcontract getekend door Christa Bakker! Projectleider Annette Schermer en kopgroep-lid en energiecoach Anoesjka Dinjens waren aanwezig bij dit feestelijke moment.

Inmiddels is de campagne in volle gang. Het campagneteam, bestaande uit buurtbewoners en studenten, komt langs voor een gesprek om het project en het startcontract toe te lichten. Er komt namelijk best wat bij kijken. Hoe zit het met de kosten? Is de techniek wel werkbaar? En als je het startcontract tekent, zit je dan ergens aan vast? Via deze pagina kun je een afspraak maken voor zo’n gesprek, ook samen met je buren, en krijg je antwoord op al je vragen.

Met het startcontract kunnen buurtbewoners laten zien dat ze de bouw van het buurtwarmtenet van KetelhuisWG steunen én dat ze bereid zijn om een volgend contract te sluiten voor het leveren van duurzame warmte en tapwater. De komende tijd willen we 300 van deze startcontracten laten tekenen. Stapje voor stapje wordt de realisatie van lokale, duurzame én betaalbare energie in de WG-buurt zo steeds concreter!

KetelhuisWG

mei 27, 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: