Energiecoach spoort onnodig warmteverlies op

19 kuub in één maand bespaard na bezoek energiecoach

Ter introductie: mijn naam is Anoesjka Dinjens, energiecoach op het WG terrein. Ik zit in de initiatiefgroep van KetelhuisWG.
Leden van de coöperatie ondersteunen de plannen voor de transitie naar een duurzaam WG-terrein de komende jaren. Zij kunnen nu zelf al aan de slag met energie besparen op basis van een warmtescan en advies van de energiecoach.

Bij een van de leden ben ik twee maanden geleden op bezoek geweest. Naast het uitgebreide adviesgesprek over energiebesparing heb ik ook van de woning infraroodfoto’s (warmtescan) gemaakt om vast te stellen waar mogelijke koude lekken kunnen zitten.

Deze bewoner heeft meteen een aantal tips, die simpel te realiseren waren, ter harte genomen. Een maand later belde deze bewoner mij op:
“dag energiecoach, wat ik je graag wil laten weten is dat ik een aantal adviezen heb opgevolgd. Tot mijn vreugde heb ik 19 kuub minder gas verstookt dan afgelopen maand. Ik heb de hele maand de verwarming gewoon aan gehad”.

Voor mij een stimulans om door te gaan met het bezoeken en informeren van bewoners op het WG-terrein.

Wilt u ook een adviesgesprek en infraroodfoto’s? Dat kan.

 

Als u betalend  lid bent, kunt u een email sturen naar communicatie@KetelhuisWG.nl  met het verzoek om een afspraak te maken met de energiecoach.

Nog geen lid?
Meld u aan voor 12 euro via de website www.KetelhuisWG.nl en kruis aan dat u een adviesgesprek met de energiecoach wilt.

Met energiegroet, Anoesjka.