Bijeenkomst woensdag 25 september gebouw contactpersonen

‘Het was een fijne bijeenkomst’, meldde een van de aanwezigen woensdagavond aan het einde van onze bijeenkomst met de  gebouwcontactpersonen op het WG-terrein.

Dat maakte ons, Annette en Margo (van de kopgroep), blij. We willen deze avond namelijk vooral ‘gezellig en nuttig’ laten zijn. Er waren contactpersonen die zeiden: ‘ik kom niet iedere keer, hoor’ en dat hoeft ook helemaal niet. Het idee is dat we deze betrokkenen iedere maand de gelegenheid geven om informatie te halen en te brengen.

Wat mij betreft heeft deze avond drie belangrijke winstpunten opgeleverd:

Aanwezigen waren enthousiast over de resultaten tot nu toe. De eerste concrete tekenen van een duurzaam energiesysteem voor ons terrein zijn er.

Er was een mooie mix van huurders en eigenaars aanwezig. Voor ons heel waardevol om hun vragen, knelpunten en ideeën te horen.

Het plan voor de Foliebrigade – een duo komt folie achter de radiatoren plakken – werd positief ontvangen. Alle aanwezigen zeiden ‘kom vooral ook bij mij langs!’ Dat gaan we zeker doen, want folie bevestigen scheelt altijd. Per mail kwam nog de suggestie binnen dat velen ook behoefte hebben aan schriftelijke informatie over het verduurzamen van hun huis. Ook dat gaan we doen. Al met al een geslaagde avond.

We zien iedereen graag weer terug op 23 oktober

Iedere derde woensdag van de maand is er een bijeenkomst voor gebouw contacten. De volgende bijeenkomst is op woensdag 23 oktober van 20:00 – 21:30.

Bijeenkomst woensdag 25 september