• Bespaartips
  • Campagne
  • Energiecoach
  • EnergieSamen

Aftrap landelijke campagne Samen de winter door

november 16, 2022 door KetelhuisWG

Dat zo’n kacheltje geen oplossing is voor de hoge energierekening en andere tips, dat hoor je tijdens de kick-off van de landelijke campagne Samen de winter door, georganiseerd door alle energiecoöperaties van Nederland onder de paraplu van Energie Samen.

KetelhuisWG nodigt je uit bij Buurtsalon Jeltje de digitale aftrap van de campagne bij te wonen, bespaartips (o.a. van onze energiecoaches) uit te wisselen en korting op besparingsmiddelen te ontvangen.

📅 Zaterdag 19 november

🕧 12:30 – 15:00

📍Buurtsalon Jeltje

Met deze campagne verenigen alle energiecoöperaties in Nederland zich om een praktische beweging op gang te brengen om te helpen bij energiebesparing. Om 13:00 uur starten we de online toelichting van de campagne door Energie Samen in. De meest eenvoudige en effectieve stappen voor energiebesparing komen aan bod; voor jezelf en om anderen te helpen. Daarna ontvangt iedereen een informatiepakket en kortingsbonnen om buren, vrienden, kennissen en familie te helpen besparen. Energiecoach Anoesjka en andere vrijwilligers van KetelhuisWG zijn aanwezig om je van tevoren en na afloop te woord te staan.

KetelhuisWG

november 16, 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: