De “stadsvilla’s”

Je hebt er vast al het één en ander over gehoord of gelezen: KetelhuisWG is bezig met de realisatie van een betaalbaar, duurzaam én lokaal warmtenet voor de WG-buurt. Je kunt nu een startcontract tekenen om aan te geven dat je je woning hierop wil aansluiten. Op deze pagina vind je de gebouwfolder waarin je alles leest over wat aansluiting op het warmtenet betekent voor bewoners van Jeltje de Bosch-Kemperpad 3 t/m 159 en Anna Spenglerstraat 6 t/m 124, ook wel de “stadsvilla’s” genoemd.

Gebouwfolder

Alle info over de “stadsvilla’s” in één boekje

Gebouwbijeenkomst 

Voor bewoners van de “stadsvilla’s” organiseerde KetelhuisWG op dinsdag 8 maart een gebouwbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelden we wat overstappen op het duurzame warmtenet voor de “stadsvilla’s” betekent en deelden we de gebouwfolder uit, waar alles in detail staat beschreven. Download deze rechtsboven op deze pagina, of vraag om een exemplaar in je bus door contact met ons op te nemen. Hieronder kun je ook het verslag en de presentatie van de bijeenkomst downloaden om terug te lezen wat er besproken is, welke vragen er zijn gesteld en de uitslagen van de enquête in te zien.

Verslag

Lees hier het verslag van de gebouwbijeenkomst op 8 maart 2022

Presentatie

Kijk hier de presentatie van de gebouwbijeenkomst 8 maart 2022 terug

Meer informatie

Tijdens de gebouwbijeenkomst deelden we naast de gebouwfolder, specifiek voor de “stadsvilla’s”, ook het bewonersboekje uit. Hierin staat meer algemene informatie voor bewoners van de WG-buurt over KetelhuisWG, de techniek achter het warmtenet, welke partners er meedoen en meer. Download het bewonersboekje hier of vraag een gedrukt exemplaar aan. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons altijd mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Keukentafelgesprek

Plan hier een gesprek in om jouw nieuwe energierekening te berekenen

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je bent: